Forrygende QUIP-dag i Vejerslev

QUIP-dag (QUilt In Public) i Vejerslev Kulturhus (forsamlingshus), arrangeret af Freja Quilterne og HANNEs patchworkbutik blev en helt forrygende oplevelse!

Det er ikke for meget sagt, at det myldrede med glade patchworkere fra nær og fjern! Et skøn, der byggede på optalte kaffekopper (!) sagde, at der var over 100 besøgende i løbet af de 3 timer !

Jeg var inviteret til at vise og fortælle om Projekt Puttetæpper og havde medbragt en stor stak tæpper samt årets mønster. Og jeg havde også forberedt mulighed for at sy en blok, hvilket der var mange, der gerne ville. Der var meget stor interesse for puttetæpperne, og foruden alle de tæpper, jeg havde med, modtog jeg flere nye tæpper, UFO’er og mange færdigsyede blokke (de er ikke talt op endnu).

Det var rigtig dejligt! De 2 trofaste blok-syersker Maren og Inga fra Vestjylland kom med blokke til 8 tæpper! Fint talt op i poser med det antal blokke, der skal bruges til hver sit tæppe.

Der var også en fin lille udstilling af tæpper, som Freja Quilterne har syet.

Det var en rigtig god dag, eneste minus var stakkels HANNE, som havde fået dårlig hals efter sin flytur hjem fra USA, at hun overhovedet ikke kunne sige noget, så det var godt, hun som sædvanligt havde god hjælp i butikken af familien.

En tanke om "Forrygende QUIP-dag i Vejerslev"

  1. hej Hanne

    Ja det var ikke meget vi fik snakket sammen, hverken på den ene eller anden måde…. smiler..
    Dejligt at du ville være med til QUIP i Vejerslev. glæder mig til at se billeder af alle “dine” nye tæpper og blokke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *