Diki som storvildtjæger

Diki har været med til QUIP-dag i Vejerslev i dag, og opførte sig som sædvanligt helt upåklageligt! Bilen kunne holde i skygge med bagageklappen åben, så han havde det fint i transportkassen og sov det meste af tiden. Mange, som kender ham her fra bloggen, kiggede til ham og kom med melding til mig: “Han sover!” Men selvfølgelig blev han også luftet på græsplænen mellem kirken og forsamlingshuset, fik vand og mad og var med lidt inde hos alle patchworkerne – det var måske lige rigeligt med så mange beundrere, der kom Tibbens reservation overfor fremmede frem! Så var det godt på mors arm.

Da vi så kom hjem, og han havde været en tur i haven, og jeg havde tømt bilen for alle tæpper mm, så skal jeg ellers lige love for, at han fik et energi-flip! Rasende lyde fortalte mig, at han havde meget travlt – og se nu bare: det sammenfoldede tæppe, som han ellers kan ligge på under sofabordet, blev trukket hen over gulvet til voldsom snerren og hvinen! Sikke mange kræfter han har, og sikke en energi.

Lidt senere, mens jeg var ved at spise aftensmad, fræsede han frem og tilbage og ruskede så det ene – så det andet stykke legetøj – for så lige pludselig at falde i søvn midt på gulvet! Jeg skal passe på ikke at grine meget højt, når han laver den slags, det ser simpelthen så skægt ud! Men han fik da afreageret! Det er OK. Han har været en rigtig sød og nem dreng at have med i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *