Tak for alle de mange hilsner!

Det er da helt overvældende så mange hilsner, jeg har fået i dag! Tusind tak for dem allesammen, det er virkelig hyggeligt. Også tak for hilsner og ønsker for Diki!

Vi har haft en dejlig dag med mange telefonopringninger fra familie og venner, og selvfølgelig også mine børn og søstre, det har været dejligt!

Allerede fra morgenstunden kom posten med et pragtfuldt billede som fødselsdagsgave fra lille Victor – det har jeg efterlyst, så han kan komme op på væggen sammen med de andre! Jeg skal lige finde en ramme til det, det er virkelig godt af den glade lille dreng.

Til aften kom ældstesønnen med sin familie og spiste “Sirikits livret”, som også er en af mine livretter! (Mørbrad i carry med løg, champignoner, abrikoser, æbler, tomater og ærter + løse ris) og Is-chokolade til dessert. Det plejer vi ellers at få om eftermiddagen, men de var jo på arbejde og kunne først komme til aften. Nu fik Christian så lov at lave is-chokoladen, det glæder hans mor, for så kan han lave det til hendes fødselsdag, som også er en sommerfødselsdag. Dem havde vi mange af i familien, da jeg var barn, og da var is-chokoladen et MUST.

I morgen kommer datteren og Ebbe + Bodil, Ebbe skulle til tandlæge i dag efter flere dages tandpine, derfor blir det i morgen, så jeg holder fødselsdag 2 dage!

Diki har både haft besøg af nabobørnene og nu af Christian og Christina, som er helt pjattede med ham og både de og deres far legede med ham, så han er helt udkørt nu og har gemt sig under sofaen!

Så jeg har haft en rigtig dejlig dag!

En af de sjoveste hilsner, jeg har fået er denne YouTube film, som HANNEs sendte over Facebook. Tak HANNE!

En tanke om "Tak for alle de mange hilsner!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *