Søde gaver

Jeg fik dejlige gaver af min familie i går og får også mere i dag, når datteren kommer på forsinket fødselsdagsbesøg – for mig er det fint at holde fødselsdag over 2 dage!, og i går skulle Ebbe akut til tandlægen, det var vist ikke lige så sjovt!

Jeg synes lige, jeg vil vise 2 af gaverne.

Billedet af den herlige lille Victor, som jeg længe har ønsket, så han kan komme “op og hænge” sammen med de andre børn og børnebørn.

Er han da ikke dejlig? Knap ½ år gammel og frisk, glad og rund som en rigtig baby, dejligt når man tænker på den lille “fugleunge”, der ankom under lidt barske omstændigheder i januar.

 Og så fik jeg et eksemplar af en helt særlig kogebog, som ældstesønnen har medvirket til, idet han er deltidsbrandmand i Fredericia, hvor kogebogen er lavet og bliver solgt til fordel for Julemærkefonden.

Baggrunden er, at brandmændene var blevet for runde af denlækre mad, de selv laver, når de har vagt. Et sundhedstjek viste, at brandmændene vejede ½ ton for meget! Så der blev taget forskellige initiativer til løbe- og svømmemotion, og en professionel kok har lært dem at lave sund og lækker mad. Jeg må sige, det er en tiltalende kogebog med masser af gode billeder af lækker mad, som alle kan fristes af.

Den er kun udgivet i et lille oplag, men kan købes for 100 kr hos Fredericia Brandvæsen for 100 kr, som ubeskåret går til Julemærkefonden. SÅDAN!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *