Den vilde jagt – igen!

Hvad er dette?:

En sort/hvid Tibbe med et meget lille sort hoved? Forkert!

Det er en 2½ år gammel sort/hvid Tibbe, der forsøger at forhindre en lille 3 mdr. gammel Tibbe i at bide sig fast i sit skæg / sin hale / sit pandehår – eller hvor som helst ellers, de små spidse tænder kan få fat!

Smid ham omkring, kast med ham – der er ikke noget, der kan forhindre ham i at komme igen – og igen – og…

 

Så indimellem må Bodil søge ly hos sin mor, fuldstændig udmattet, med frisuren totalt splittet ad og pelsen i filter for at puste ud lidt..

..men han venter!

Det er – igen – utroligt, hvad Bodil finder sig i fra den lille tyran! Diki er ustoppelig, men Bodil vil gerne lege med, så den vilde jagt har gået ude og inde i eftermiddag. Gensynet efter få dages adskillelse var stormende! Til at begynde med siger de ingenting, styrter bare rundt efter hinanden, men så kommer den dybe knurren og de høje hvin. Man skal være hurtig på udløseren for at tage billeder! Og man skal ikke have sarte nerver! Det har vi heller ikke, Bodils mor og jeg!

3 tanker om "Den vilde jagt – igen!"

  1. Tak for dejlig mad og hyggeligt besøg.

    Bodil var totalt udmattet og sov hele vejen hjem.
    Sådan en lille terrorist tager på kræfterne.

    Hvis ikke Diki er mindst lige så træt, er der ingen retfærdighed til :-)))))

  2. Han lagde sig ind under sofaen og sov flere timer, kom så op i sofaen og sov videre, og han er stadig så bedøvet, at han ikke kunne tisse, inden han kom i sin seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *