Godt nytår og en ny FLS

Rigtig godt nytår 2009 ønsker jeg alle, der læser med her! Nu har bloggen eksisteret i knap ½ år, og jeg morer mig meget med det og er utroligt glad for jeres kommentarer!

Vi var bare 4 “gamle” til at spise en rigtig god middag, men selvfølgelig havde vi dækket op med det bedste, huset formår, og havde klædt os pænt på!

Menuen bestod af legeret, krydret kyllingesuppe med butterdejslåg, tournedos med ægte hjemmelavet bearnaise, og min Mormors mandelrand med hindbær.

Efter nytårsskytset, som vi nøjes med at nyde, kom naboerne til natmad. Det er en dejlig tradition, vi har haft i nogle år, hvor vi på skift er værter for natmad nytårsnat og grillfest en sommeraften. Utroligt at vi kan spise igen efter sådan en middag, men det gik meget godt!

“Ungerne” = vore børn ringede alle 3 og ønskede godt nytår, det er dejligt at de husker det!

Nu ryger julepynten snart ud, men jeg nyder stadig dette vindue, og ikke mindst alle de fugle, der myldrer med foderet udenfor.

Stjernerne, som er efterligninger af Georg-Jensen-julestjernen, har jeg selv skåret for 9 år siden på et edb-kursus i teknisk tegning, som kan bruges til kreative ting som f.eks. denne.

 

 

 

 

 

Af vore gæster har jeg i julegave fået denne “Vinterjuvel” til mit Troldekugle-armbånd, den er meget flot!

 

 

 

Og så røg den næste FLS på pinden! Jeg må da også selv have mig sådan en, og denne bliver strikket i 1 tråd, nemlig Alpaka Fashion fra Schachenmayr i en mørk aubergine, dejlig blødt og lækkert.

Og jeg har nu, som forudset, lært at sætte pris på mine nye maskemarkører!

Så det går rask derudaf!

6 tanker om "Godt nytår og en ny FLS"

  1. Hej Hanne.
    Tak for alle dine søde mails, den med kuk kuk var go, der blev grinet meget. Jeg er i gang med at skære stoffer til et slumretæppe, min mand skal have til hans runde fødselsdag sidst i Februar måned. Den blir lavet efter en suduko regneopgave, farverne er holdt i mørkbrune, lysebrune og beige. Hver farve har fået et nr. fra 1 til 9, så er det meget nemmere at styre. Det er sjovt at lave og jeg bestemmer jo ikke hvor de forskellige farver skal være, det bestemmer regneopgave jo. Det skal nok blive flot.
    Det var Bodil fra Quiltshoppen i Juelsminde, der gav mig ideen. Hun er nu altid så sød og hjælpsom, hun har altid flere gode ideer, hvis man er gået lidt i stå. Også et godt nytår til dig og din mand, det var et flot nytårsbord du havde dækket. Mange hilsner Inger.

  2. Tak skal I have! Jeg håber at kunne få adgang til lige så mange fine billeder af quilts som i 2008, så galleriet kan fortsætte! Det lyder spændende, Inger med sudoko-tæppet, Inger. Det kunne være, at jeg kunne få billede af det, når det bliver færdigt? Så det kunne inspirere andre!

  3. Du er også troldeven… det er en dejlig kugle du har fået. Den ville jeg ønske at have i et af mine armbånd… Jeg er vild med troldekugler og er så heldig at få kugler både til fødselsdag og jul ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *