Ny vinterfrakke – hurtig ekspedition

 

Det er vist det hurtigste indkøb af tøj, jeg nogensinde har foretaget! Og det jo ikke ligefrem til udsalgspris – men jeg har meget. meget længe trængt til et stykke hverdags overtøj, som jeg kan være bekendt at bruge til andet end at lufte hund. Den vinterjakke, jeg stadig render i daglig, er så gammel, at jeg slet ikke kan huske, hvornår jeg fik den  – i julegave af Søren, købt på udsalg efter jul og faktisk ellers en dyr jakke, som stadig er varm og næsten hel, men slidt.

Men jeg bryder mig ikke om at købe den slags tøj alene, der skal helst være nogen med til at kommentere. Og det havde jeg snakket med yngstesønnen og svigerdatteren om, at vi kunne prøve her i hovedstaden, hvor der er mange dejlige butikscentre med gode butikker.

Som tænkt så gjort, og det første sted, vi prøvede var hos Andersen i Waves. Vi kiggede lidt på udvalget først, og da det blev min tur, tog den dygtige ekspeditrice én frakke ud og viste mig. Da jeg havde prøvet den, var jeg ikke i tvivl, den var lige som den skulle være, men efter råd fra familien blev det en lidt anden farve end den mørkere, kolde blålilla farve til denne den mere varme farve.

Jeg har aldrig troet, jeg kunne købe en frakke så hurtig, men den er lækker, varm, med eller uden hætte, den kan vaskes og sidder godt. Så hvorfor betænke sig?

Og den gamle må gerne fortsætte som lufte-hund-jakke et par år endnu.

 

7 tanker om "Ny vinterfrakke – hurtig ekspedition"

  1. Nej, hvor er den flot til dig. Du ser rigtig sød ud i den. Jeg tror også, du vil få glæde af frakken længe. God søndag. De venligste hilsener Jette R.

  2. Super lækker og smart frakke…nu kan du da være bekendt at vise dig udenfor hundestien 🙂 haha….men sgu dejligt med noget ordentlig overtøj man også kan holde varmen i og samtidig se smadder godt ud også 😉
    Knus fra Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *