Masser af tæpper til Julemærkehjemmet Fjordmark

tæpper 1

Der var ikke plads til Diki, da jeg kørte på tur i dag!

tæpper 2

Bilen var helt fyldt med puttetæpper – ialt 38 tæpper til børn på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. En lang tur at køre alene, men billigere end med både GLS og PostDanmark – og så er det så hyggeligt at besøge Fjordmark, hvor jeg spiste frokost med børnene og pædagogerne. Det var en god oplevelse, dejlig, sund mad og søde børn, der spiste pænt og ikke larmende, som jeg ellers tit har oplevet det med en spisesal fuld af livlige børn.

tæpper 3

Som altid, når vi afleverer en stor portion tæpper, blev alle 38 tæpper straks bredt ud af nogle børn på gulvet i hallen, hvor man kan fotografere dem oppe fra motions-hemsen.

tæpper 5

Så kan man rigtig se dem, og de blev MEGET beundret af både børn og pædagoger…

tæpper 4

…der stillede mange spørgsmål om, hvordan tæpperne bliver syet, hvor lang tid, det tager, og om hvor mange tæppetanter, der er med til at sy dem osv, de er imponerede over, at der er så mange, der vil være med til at sy så mange tæpper og give dem væk!

Det var en fin oplevelse!

4 tanker om "Masser af tæpper til Julemærkehjemmet Fjordmark"

  1. Hejsa.
    Min dejlige dreng, som fylder 11 idag, har fået 2 af disse dejlige og flotte tæpper, 1 i gave og 1 ekstra, og han er bare super glad for det.
    Hilsen fra en glad mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *