Kvinde til kvinde

Efter besøg i Den lille Lade var jeg inviteret til at besøge en anden patchworker, der bor langt ude på landet på en gård. Vi var 3, der kender hinanden fra Aktivitetscenteret Søndergården og fra Tinghusquilterne her i Brædstrup, men egentlig ikke privat.

Sommetider oplever man, at “kemien” er god imellem mennesker, selv om man har forskellig baggrund, alder osv, og det må man sige, at vi hurtigt fandt ud af!

Det var et utroligt dejligt sted, vi var på besøg, en gammel, hyggelig slægtsgård med mange rum, bl.a. en dejlig udestue med en flot udsigt over marker og enge, hvor vi blev budt på kaffe/te, hjemmebagte hvedeknopper med ost og squashmarmelade, æblekage (2 udgaver – den ene uden sukker til mig!), og senere tog sytøjerne frem.

Hvor var det hyggeligt, og som snakken gik! Vi har flere ting til fælles, både glæder og sorger, har alle 3 mistet vores ægtefælle, én af os også et barn, og vi har alle børn og børnebørn.

Jeg tror, at man kan snakke meget mere frit, når man snakker med andre kvinder, der har haft samme erfaringer, glæder og sorger i livet, og det er en god snak! For man forstår jo hinanden på en helt anden måde.

Og selvfølgelig snakkede vi også om vores fælles hobby: patchwork, det kan man aldrig blive træt af, og nu havde vi også friske indtryk fra vores besøg hos Ragnhild i Den lille Lade.

Og så kunne de 2 meget belejligt hjælpe mig med at fotografere de 6 puttetæpper, som jeg havde fået med hjem til forsendelse af Rita, som jeg også havde aftalt møde med.

Det var en utroligt dejlig eftermiddag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *