Træt af svindelnumre

Øj, hvor er jeg træt at de mennesker, der prøver på at svindle sig adgang til min PC, min bankkonto eller hvad ved jeg?

Med denne afsender:

Information <SecureCod@mastercard.dk>

og denne tekst:

I overensstemmelse med artikel 201/02/2014, for den Europæiske Union, fra 14/02/2014 til fortsat at bruge dit kreditkort online, er du kræves for at fuldføre godkender vedlagte formular.

samt en vedhæftet fil, som jeg selvfølgelig ikke har åbnet, prøver “nogen” at få adgang til noget, de ikke har ret til at svindle sig til.

Jeg kan godt læse dansk og se fejlene i mailen, og jeg har iøvrigti ikke noget Mastercard – men der kunne jo godt være dem, der var nysgerrige, eller bare autoritetstro?

ØV!

4 tanker om "Træt af svindelnumre"

  1. Den slags mails får jeg også en del aff, og selvfølgelig gennemskuer man med det samme, at det er svindlere, der prøver at lokke bankoplysninger ud af os!
    Jeg har fået en adresse, som jeg straks videresender sådan en mail til: it-kriminalitet@politi.dk, og så sletter jeg mailen.
    Du har ret det er brandirriterende, at man skal belemres med den slags.
    Hilsen Annelise

  2. De der er trist, er at der må jo være nogen der falder for den siden de bliver ved. Men de skal jo også kun svindle en for at det har givet overskud. Så er det i princippet ligegyldigt om der var en million andre der godt kunne gennemskue den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *