System i “sandwich”

lime

Det gik jo nemt med de 4 første blokke, så nu er jeg ved at gøre de 26 resterende blokke klar:

Bagsidestof er skåret til og strøget, vat er skåret, og nu limer jeg alle 26 blokke med spraylim og “sandwicher” dem.

Jeg har lagt plastic under, for selv om jeg kun limer ganske lidt, kan det godt komme lidt udenfor, og det er træls at få på underlaget. Bagsidestoffet med vrangen op, vat lægges på og sprayes først på den ene side, vendes og sprayes på den anden side, blokken lægges på og glattes og trykkes godt, så det hele hænger sammen.

Og så stakkes de, så de alle kan blive quiltet på én gang.

Derefter kommer det spændende med at sy de samlende strimler på og imellem blokkene på for- og bagside samtidig! Det er jeg ikke kommet til endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *