Til lykke med fødselsdagen, søn!

Ældstesønnen har fødselsdag i dag! Født i Østgrønland i 30 gr kulde – måske er det derfor, at jeg kigger så længselsfuldt efter forårstegn på denne årstid?

Jeg er helt syg efter Erantis, Vintergækker, Dorothealiljer og Aurikler, som der myldrede med i haven i Brædstrup. Der er kun ganske få i min lille have her – det må jeg gøre noget ved og tigge mig til nogle skovlfulde, som jeg kan dele og plante ud. Det gjorde vi både i vores have i Klarup, da vi kom hjem fra Grønland, og i Brædstrup, da vi byggede og anlagde den store have der.

De 2 ældste af mine børn er forårsbørn, og jeg har altid været forårsglad, når de har fødselsdag.

Til lykke med de 46 år, søn. I år kan jeg sige: jeg kigger forbi senere på dagen, så gir du nok en kop kaffe?

2 tanker om "Til lykke med fødselsdagen, søn!"

  1. til lykke Hanne, for jeg synes jo at en födselsdag faktisk er moderens höjtidsdag mere end den er födselsdagsbarnets, eller i hvert fald lige så meget.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *