Sidste sting på fødselsdagsgaven

Det har lige været nogle travle dage – men jeg nåede det, og i eftermiddags tog jeg det sidste sting på det spændende tæppe og tog hen og afleverede det til ældstesønnen, som fik det i fødselsdagsgave.

sidste sting

jans tæppe 2

Jeg nåede lige at få det fotograferet – både ude i haven ..

diki

..og inde i stuen – og hvem insisterede på at komme med på billedet?

bagside

Her er bagsiden, som jo også kan blive spændende på et tæppe, syet i denne teknik “Fix & færdig” / Quilt-as-you-go.

jans tæppe 3

Jeg kom i tanker om, at den eneste i familien, som jeg aldrig har syet et patchworktæppe til, det var ældstesønnen! Alle andre: datter, yngstesøn, begge svigerdøtre, svigersøn og alle børnebørn har fået tæpper, og sengetæpper har de også fået. Men han har nok aldrig udtrykt særligt ønske om det.

jans tæppe 5

Men pga af 3 mislykkede hofteoperationer har han brug for at hvile sig på sofaen, og jeg havde lagt mærke til, at svigerdatteren lagde sit eget eller et af børnenes tæpper på for at skåne sofaen. Så han skulle selvfølgelig have sin egen personlige quilt, der skulle passe til sofaen og ikke være feminin!

jans tæppe 4

En fødselsdagsgave, der har givet mig glæde at sy og forhåbentlig vil gøre gavn.

8 tanker om "Sidste sting på fødselsdagsgaven"

  1. Stort tillykke til din søn, og han må være blevet glad for det flotte tæppe! Jeg kan ikke finde en mail på dig, men jeg har en pose med skjortestoffer tilovers, de er renklippede og selvfølgelig vasket. Mon I kan bruge dem til puttetæpper? De er alle i 100% bomuld. Send gerne mail til mig på tivogn@gmail.com hvis du er interesseret.. fortsat god lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *