Jeg er vild med de farver!

Jeg har været på Fyn i dag i flere forskellige ærinder. Bl.a. besøgte jeg Butik Kastanja (og jeg skulle ikke købe noget i dag!), hvor jeg havde et stævnemøde med Bodil fra BeoBeo, som har haft ophørsudsalg af stof til fantasipriser. Projekt Puttetæpper har købt nogle ruller til bagsidestof på puttetæpperne, og dem havde hun med, da hun alligevel skulle besøge Butik Kastanja.

Det er en helt fantastisk butik! Jeg har været der før, og hver gang står jeg bare stille og er helt salig ved synet af de smukke stoffer i flotte farver.

Jeg fik lov at fotografere og her får du en lille rundtur:

kastanja 1

Det er synet, der møder én inden for døren.

kastanja 3

Børnehjørnet

kastanja 5 kastanja 4

kastanja 7

Puder og tasker

kastanja 8

kastanja 2

Jelly Rolls og Bali pops

kastanja 10

På alle reoler de skønneste stoffer

kastanja 6 kastanja 9

Og de flotteste tasker i japanske stoffer:

kastanja 11

Det er rigtig: jeg købte ikke noget – i dag!

Jeg fortsatte til Nyborg, hvor jeg spiste frokost hos Rita, før vi kiggede på stoffer, vat og tæpper, som skulle fordeles. Rita bor ned til Storebælt kun ganske få meter fra min barndoms somre – mine bedsteforældres tidligere sommerhus, som nu er helårshus, ligger lige nedenfor. Jeg måtte selvfølgelig lige forbi og kørte langs vandet, hvor jeg legede og badede hver eneste lange sommer indtil jeg var 12 år.

Og så gravede Ritas mand en stor blok vintergækker op til mig!

Turen sluttede hos Grethe, hvor jeg hentede de sidste puttetæppe-blokke for 2013, så nu har vi talt endeligt op og kan konstatere, at det igen i år blev et utroligt antal: 3317 blokke er syet rundt om i landet og sendt til os, så de kan blive til dejlige tæpper til børn, der trænger.

2 tanker om "Jeg er vild med de farver!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *