Hvem vil gerne se min nye jakke?

260214 ny jakke

Der var nogen, der gerne ville se min nye jakke – her er den! Jeg er rigtig glad for den, let og forårs-frisk! Jeg sjanghajede lige en syveninde til at tage billede, da jeg besøgte hende i dag i Åle, efter mit besøg på Søndergården i Brædstrup – hun havde inviteret på aftensmad på min vej hjem.

Hvor var det dejligt at se Søndergården og alle de mangeårige syveninder der! Samt HANNE og Hannes mor, der åbnede butik for en dag med masser af dejlige tilbud! Jeg håber og tror, at Hanne havde en god dag med masser af handel – vi er alle sammen glade for, at hun vil komme!

Det var en dejlig dag – og jeg fik vist syet 2-3 sting! Der var alt for meget at kigge på, alt for mange at snakke med – Uhh, det var dejligt!

Og så kom jeg både af med en masse UFO’er, bagsidestof og vat, som 2 dejlige tæppetanter tog med hjem til videre forarbejdning til puttetæpper! Og jeg modtog 9 (ni) skønne tæpper, som Inger har syet af UFO’er, hun har fået fra mig i efteråret samt årsblokke.

Jeg skal lige redigere billederne, så skal jeg nok vise dem – jeg er vildt imponeret!

Og så glemte jeg ellers at tage billeder af al aktiviteten! Men det var hyggeligt!

3 tanker om "Hvem vil gerne se min nye jakke?"

  1. Kære Hanne.

    Tak for kikket på nyerhvervelsen – ja, den er pæn, og dejlig, ser den ud til.
    Jeg kan godt forstå du nød turen til Brædstrup og de mange gensyn – du har jo været en del af byen og livet i mange år – mens du havde familie.
    Det er altid dejligt med gensyn – så kan man lidt igen – selv om du er glad for dit nye sted og er faldet godt til, så er der mange minder fra Brædstrup dit hjerte.
    Knus fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *