Status Håndarbejdsmessen

Så er Håndarbejsmessen slut, og det har været en dejlig oplevelse.

Her er et par billeder af nogle flotte tæpper, der var udstillet:

sengetæppe jap fold

Sjovt at se et tæppe syet efter mit mønster, som er lavet med inspiration (og tilladelse) fra Bettina Andersen.

sengetæppe jap fold m mellemværk

Det andet, store sengetæppe i japansk foldeteknik drømmer jeg om at sy! Der er mange fine, gamle mellemlægsservietter og mellemværk sat ind i blokkene – det har jeg set flere gange, det nye er de stoffer, der er brugt her. Det er batik stoffer og patchworkstoffer i sarte, gyldne farver, det er meget smukt i stedet for hør. Her er et nærbillede af nogle blokke:

sengetæppe jap fold m mellemværk detail

Det fine tæppe med Square Dance mønster er syet af én i Familie & Samfund:

square dance

Der var travlt de 2 første dage, ikke så mange mennesker i dag, men i alt har der været 6600 besøgende – det synes jeg er mange!

Vi har haft det utroligt hyggeligt og meget travlt i Inspirationshjørnet, både hos Familie & Samfund og Projekt Puttetæpper, der har været MANGE interesserede, og vi har solgt godt af mønstre. Jeg tror også, at vi fik en ny tæppetante!

Lidt har jeg været rundt, og lidt har jeg også købt, det har så mest været spændende garn. I dag har jeg været lidt “vild” med mine indkøb af nogle sjove ting – det kommer senere.

Datteren kom også på messe i dag på jagt efter garn som supplement til de spændende Christel Seyfarth sjaler, hun strikker, og vi fik en hyggesnak på standen med Karin og hendes Anders. Både datteren og Anders hjalp os med at pakke sammen og bære ud i bilerne, så vi var hurtigt færdige.

Hjemme igen fik jeg som altid en stormende velkomst af Diki. Han er rigtig god til at være alene hjemme, men så tager vi os også en kæletur af de helt store og derefter en travetur, det har vi godt af begge 2!

Nu har jeg pakket alle tæpperne ud, mine garnindkøb ligeså, fået de tæpper på plads, som er blevet quiltet af flinke quiltere og nu skal have syet lukkekanter af mig. Karin har taget nogle af de modtagne tæpper med hjem, dem kører hun til Hobro med, og jeg kører til Fjordmark med et stort læs, som nu ligger klar. Et par stykker har vi taget fra til at vise på Quiltefestivalen i Aulby i Maj, inden de bliver afleveret.

Så nu er der nogle få timer tilbage af weekenden, men det har været det hele værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *