Der er meget administration..

…ved Projekt Puttetæpper – det kan ikke nægtes! Men jeg gør det gerne, for jeg tror på, at jo mere synlige vi er, jo flere tæpper bliver der syet! Og det er også en tilfredsstillelse for tæppetanterne, at de kan se, der er styr på det hele.

Nu har vi heldigvis delt det op i den styregruppe, der har fungeret i næsten et år nu, så jeg ikke har alle de administrative opgaver, og det fint. Men billedmaterialet bl.a. har jeg stadig, og jeg modtager også mange af tæpperne til videre formidling, nogle skal quiltes af andre først, andre skal udstilles, og alle skal ende hos er barn – dejligt! Alt det kommunikerer vi på plads i styregruppen.

1405 birgit glüsing Brændte farver 1405 Birgit Nyhuus  1405 tove nygaard 6

Indenfor de sidste par dage har jeg f.eks. modtaget disse søde tæpper fra forskellige, de 2 første som billeder, det sidste i en pakke sammen med  3 UFO’er, der skal monteres og quiltes, samt 24 fine blokke, syet efter 2014-mønsteret Syskrin. Der er virkelig en tæppetante, der er flittig!

Jeg kunne godt tænke mig mere tid til selv at sy tæpper, men alt tager tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *