Jeg kan ikke følge med…

..der sker for meget oveni hinanden! Hjemme fra en dejlig oplevelse i Viborg, hvor 8 top-motiverede og dygtige kursister var ivrige efter at lære en ny metode til at quilte. Mere om det senere.

Så gjaldt det selvfølgelig Diki, som har været alene hele dagen, så han skulle både kæles, snakkes med og luftes.

Så skulle taskerne tømmes og kameraet ligeså for billeder – men så ringede det på døren – og udenfor stod min gamle nabo og hendes søster og svoger med hænderne fulde af æbler! Mit yndlingsæble, som er så saftigt, at det løber ned ad hagen, når man spiser det!

De havde været på deres årlige æbleplukke-tur samme sted ved Bogense, som jeg plukker! Og så ville de overraske mig og se mit hus! Det var hyggeligt.

Men vi bliver vist også nødt til at få noget at spise!

Først skal jeg bare lige vise 2 billeder af 4 dejlige toppe til puttetæpper, som 3 af kursisterne sammen med én, der ikke var med på kurset, havde syet og havde med som en overraskelse:

3 puttetæppe toppe puttetæppe top viborg

 

 

2 tanker om "Jeg kan ikke følge med…"

  1. Sikke nogle fine billeder af os og tæpperne. Vi håber, at nogen bliver glade for dem, når de er monteret.
    Så bare lige for en god ordens skyld: de er syet i fællesskab af os 3 + en mere, som desværre ikke kunne være med på kurset i dag. Så er ingen glemt 🙂

  2. Sikke nogle fine billeder af os og vores tæpper. Så håber vi bare, at der er nogen, som bliver glade for dem – når de er blevet monteret.
    Så lige for en god ordens skyld: tæpperne er syet i fælleskab af os 3 + 1 mere, som desværre ikke kunne være med på kurset i dag. Så er ingen glemt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *