Ho Strik – en oplevelse

På Strikkefestivalen i Esbjerg var der også mulighed for at besøge den skønne strikkebutik “Ho Strik” i Ho v/Blaavand. Den er virkelig et besøg værd:

joans ho strik 4

Foto: Joan Nielsen

Jeg fik ikke taget billeder, men jeg har fået lov at låne Joans billeder fra den særprægede butik i de smukke omgivelser.

joans ho strik 3

Foto: Joan Nielsen

Der var meget forskelligt at kigge på og vælge imellem – og vi skulle jo ikke have noget – vel? Hmm!

joans ho strik

Foto: Joan Nielsen

joans ho strik 5

Foto: Joan Nielsen

Det holdt vist ikke!

joans ho strik 2

Foto: Joan Nielsen

Som webstrikker får man rabat hos Ho Strik – og på dagen fik vi ekstra rabat – i alt 20% på alt garn!

vævestrik tørklæde

Jeg faldt for et smukt tørklæde i vævestrik og spurgte efter garn og opskrift?

Jo, der er en spand ude på gårdpladsen med nogle grå poser, hvori der ligger et maskinstrikket stykke strik, hvor der er malet “Knit-to-go” på:

knit to go

Der er også en opskrift på et sjal, men tørklædet i vævestrik skriver jeg lige ud – kittet er på tilbud. Ja, det var da et flot tilbud, posen med indhold incl. et nøgle lækker tynd uld i kontrastfarve var sat ned fra 375,- til 175,- ! Men hvad skulle man bruge “den klud” til?

Den trevler man op, mens man strikker (eller før man strikker, som jeg gjorde), og så strikker man vævestrik (efter opskriften – fint forklaret) med kontrastfarven includeret..

knit to go 2

Sådan!! Det ku’ jeg ikke stå for, og måtte straks prøve, da vi kom tilbage på vandrerhjemmet.

Jeg har prøvet vævestrik før for mange år siden, men det var med merceriseret bomuldsgarn, det var hårdt at strikke med, eller måske var det en anden metode? Jeg opgav i hvert fald dengang. Men dette her i tynd uld er rigtig lækkert. Der var forskellige bundfarver, men jeg synes, jeg har valgt godt, og så købte jeg 2 kits, for jeg vil gerne have tørklædet større end modellen, så jeg kan have uden på frakken.

Der var rigtig meget andet i butikken, skønne garner fra forskellige firmaer og designere, men jeg begrænsede mig denne gang!

 

2 tanker om "Ho Strik – en oplevelse"

 1. Kære Hanne
  Jeg har flere gange været forbi og nydt din blog, nu fik jeg dig og din blog koblet sammen 🙂
  Tak for en dejlig weekend, hyggeligt selskab og masser af strik. Håber vi får lov at se dit færdige tørklæde.
  Kærligst
  Ketty

  • I lige måde, Ketty – det var en dejlig weekend, den bedste af de 4 strikkefestivaller, jeg har deltaget i! Jow, selvfølgelig får I tørklædet at se, men det er ikke det hurtigste strikketøj, jeg har beskæftiget mig med, det vokser ikke så hurtigt, når det er vævestrik. Men det ser fint ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *