Efterårs-shoppe-tur

Svigerdatteren og 2 børnebørn tog mig med på ferie-shoppe-tur til Vejle i dag, hvor Christian indløste 2 gavekort til en sportsforretning, som ikke har butik her i byen, og Christina skulle prøve at finde en “galla-kjole”/festkjole. Og jeg havde en tilgodeseddel for en julegave i en forretning, som vi heller ikke har i byen.

Det meste lykkedes, Christian fik noget lækkert Hummel træningstøj, jeg fik en flot lanterne til udendørs brug nu i de mørke aftner, der kommer – men det lykkedes trods besøg i mange butikker ikke at finde en kjole, der faldt i Christinas smag. Til gengæld fik hun en meget flot og lækker vinterjakke, som klæder hende fantastisk godt og er dejlig varm med stor, pelskantet hætte.

Og så fik både svigerdatteren og jeg købt hver en første julegave i år! Så tidligt har jeg vist aldrig købt julegaver før.

Der er mange tilbud i butikkerne i øjeblikket, og så er det med at benytte sig af dem, når man ser det helt rigtige til den halve pris!

Til sidst købte svigerdatteren en stor Othellolagkage i Lagkagehuset til at tage med hjem til eftermiddagskaffe – uhm lækkert!

Det var en rigtig hyggelig dag – og hvor har Christian en stor tålmodighed! Han og jeg satte os ned og kiggede på kjoleprøvning, hvor vi kunne komme til det, og han slæbte velvilligt på indkøbsposer!

Mens vi drak kaffe med husfaderen derhjemme, kom vi til at snakke om slips (han har lige ekviperet sig med masser af lækkert tøj incl. nye slips), og så fik jeg en håndfuld slips, som han ikke bruger mere, med hjem til at sy slipsetasker af. Det er planlagt, at jeg skal demonstrere slipsetasker for Depotgården på den kommende messe “Kreative dage” i Fredericia Messehaller. Jeg kan jo give HANNEs et tip, så hun har lynlåse i metermål med på sin stand på samme messe, hvis nogen skulle få lyst til at prøve!

En tanke om "Efterårs-shoppe-tur"

  1. Det glæder jeg mig til 🙂 jeg har flere gange forsøgt at tyde vejledningen på HANNEs hjemmeside uden held, så jeg kommer på besøg på standen med slips, lynlås og knappenåle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *