2 meter lynlås og 1 slips

Nu er jeg blevet varmet op igen, efter at have siddet i ubehagelig træk det meste af dagen på messen. Det er ellers en meget spændende messe med utroligt megen kreativitet, selvfølgelig både garn, stof, filt, smykker, træsløjd, perler, pileflet osv osv, man kan vist ikke nævne noget, der ikke er der.

Men den plads ved 3 caféborde, som Depotgårdens arbejdende værksted var placeret ved, var lige foran en port, der ustandselig blev lukket op og i, så der var træk hele tiden. Jeg havde faktisk klædt mig godt på for alle eventualiteters skyld med tyk trøje, uldne sokker og lange bukser, men alligevel blev trækken så ubehagelig, at jeg gik hjem 1½ time før aftalt. Jeg var slemt nervøs for at få ondt i halsen, men nu har jeg fået varmen med et uldent halstørklæde, en rask tur med Diki, et par kopper varm te og en lur.

Det startede sjovt, for der var ligefrem trængsel foran mit bord lige fra formiddagen af, med folk, der var vildt fascinerede af slipsetaskerne. Flere kunne slet ikke se, hvad tasken var lavet af, før jeg bad dem lyne den helt op, rundt og rundt, til de stod med et slips i hånden, og mange fotograferede og tegnede. Heldigvis havde HANNE’s lynlås i metermål med i sin butik, så jeg kunne henvise dem til hende. Det er rørende billigt: 8 kr pr meter, og jeg bruger 2 meter + 1 slips. “Jamen skal det ikke pilles op først?” eller “Skal der ikke bruges andet?” var spørgsmålene, og alle havde masser af slips hængende derhjemme, så det skulle de i hvert fald hjem og prøve!

Så er det jo sjovt! Nu må jeg sørge for at få et stort sjal med i morgen, og så helst sidde ved et andet bord 😉

Det er som altid meget hyggeligt, når mange spørger til, hvor Diki er henne i dag, også nogle, som jeg slet ikke kender! I kender mig jo, selv om jeg ikke kender alle jer.

 

2 tanker om "2 meter lynlås og 1 slips"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *