Overvældende og sjov 2. dag på messe

Jeg “overlevede” trækken fra i går og blev ikke syg. Og i dag var vi fri for træk og havde det fint i Depotgårdens “arbejdende værksted” – og det var rigtig sjovt!

slips

Min lille samling af slipsetasker var en stor succes og gang på gang blev de interesserede overraskede, når en taske blev lynet op og viste sig at være et slips.

Der var rigtig mange, der spurgte efter mønster, og et sådant findes jo ikke, men man kan se fremgangsmåden HER.

Jeg løb tør for “flyers” fra HANNE’s butik, hvor man kan købe lynlåsene i metermål – så mange ville prøve selv. Men jeg fik forstærkning bragt pr. bud!

crazyVed siden af mig var der også stor interesse for Ruths lille trekantede taske i crazy patchwork, håndsyet i silkerester og håndbroderet med forskellige sting – den er virkelig sød! Det lille rektangulære stykke voluménvlies danner bund for silkerne, en lille lynlås sys mellem de 2 ender, og det sys sammen foroven og forneden i “bolchefacon” og forsynes med en lille kvast.

mink

Et enkelt luksus-indkøb blev det til i dag. Hos Karen Noe købte jeg et kit til et Möbius halsrør i Mink-garn! Hold da op, hvor er det blødt! Det er 37% mink-underuld, 18% cashmere, 12% wool, og 33% viscose. Snoningsmønsteret er ens på begge sider, som det skal være på en Möbius, der ikke har en ret og vrang side. Det bliver spændende at strikke!

Og så går det løs igen i morgen. Jeg er spændt på, om der kommer lige så mange mennesker som i går og i dag, for der har godt nok været mange! Der var trængsel i gangene mellem boderne. Men det er jo dejligt, når det er en succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *