Bare os 2 i dag

Diki har været alene hjemme så mange dage nu, så han nyder helt klart, at jeg er hjemme i dag. Så skal vi lege – uanset om jeg strikker eller læser, så kommer han og stikker et stykke legetøj i hånden på mig og puffer til mig. Han kan faktisk putte det helt ind i min hånd! Det er OK! Der var jo i sidste uge en hel dag, hvor jeg var på udflugt til Nordjylland, en dag, hvor jeg var på Depotgården, så var jeg til fodpleje, og derefter 3 dage på messe. Efterfulgt af 3 dage i denne uge, hvor jeg var på kursus. Og han er så dygtig og SÅ glad, når jeg kommer hjem – ikke nogen fornærmelse der!

moebius 2

Jeg har fået startet på min Möebius i mink-garn! Det er godt nok lækkert at strikke af, og jeg har lavet den første snoning nu, det var til at finde ud af.

Vi skal have fællesspisning i Byhaven i aften, og jeg er denne gang én af de 2, der tilrettelægger, aftaler med kogekonen, hvad vi skal spise, dækker bord og sørger for blomster, lys og småkager.

småkager

Så jeg var på indkøb i formiddags, hvor Diki var med, han var også med ovre og dække bord, og nu har han overvåget, at jeg har bagt mine yndlingssmåkager (han kunne også godt li’ dem). “Sukkerbagerens favorit! – svensk opkskrift. Jeg fik lige lyst til at bage i stedet for at købe færdige småkager, så må vi håbe, mine naboer synes om dem.

Vi bliver næsten fuldtallige i aften, og der er kommet nye beboere i et par af husene, så det bliver hyggeligt!

2 tanker om "Bare os 2 i dag"

  1. Hej igen, Hanne!
    Dine småkager gør mig nysgerrig efter opskriften. E det småkager, man kan røre på min KitchenAid?
    Venlig hilsen
    K-V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *