Hårdt manuelt arbejde

Jeg har lige opdateret mit adressekartotek vedr. Projekt Puttetæpper” – det var omfattende, skal jeg hilse og sige! For vi er blevet rigtig (dejligt) mange – 143 tæppetanter og monteringstanter – i projektet, og langt de fleste har nu fået mail-adresser. Der var mange nye adresser, der skulle passes ind, så jeg er sikker på, at når jeg sender en fælles mail, så får de den alle.

Det årlige julebrev er sendt ud i denne uge, og så opdager vi en dum fejl vedr. datoen for næste års “Tæppetante-træf” – det skal vi selvfølgelig gøre opmærksom på, så alle kan sætte X i kalenderen. Det bliver nemlig ikke bare en hyggelig begivenhed, men også en gave-bod!

Vi er i den meget lykkelige situation, at en fond har doneret et meget stort beløb til Projekt Puttetæpper, som skal bruges til materialer til endnu flere tæpper! De deles ud bl.a. på Tæppetante-træffet, så “tanterne” kan sy dejlige tæpper af nye stoffer i stedet for altid af egne rester.

Det glæder vi os rigtig meget til! Det bliver ligesom en ekstra juleaften i juni!

2 tanker om "Hårdt manuelt arbejde"

  1. Hej Hanne
    Jeg har lige læst at du har mail adresser for dem der laver puttetæpper. Derfor skriver jeg til dig – for jeg ville gerne være med til at lave puttetæpper. Jeg bor i Nordsjælland nærmere i Græsted og ville høre om der var en gruppe i området. Jeg har telefon. Mobil 25520567 Jeg vil se frem til at høre fra dig/jer.
    Jeg har gennem 35 år syet sammen med 2 piger og vi vil gerne hjælpe
    Mange hilsner
    Hanne Vinther

  2. Hej Hanne Vinther – velkommen på bloggen! Jeg skriver en mail til dig vedr. at blive tæppetante og være med til at sy tæpper til børn på julemærkehjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *