Nostalgi

Det var en rigtig dejlig juleaften hos datteren og hendes familie i går, dejlig mad – og jeg må være inde i en stime, for jeg fik igen mandelen og mandelgaven!

juletræ

Juletræet er meget smukt, og pynten meget nostalgisk! Vi kan godt lide at huske historierne bag de forskellige ting, og der er jo både ting, som har været på vores juletræ, da vores børn var hjemme, ting fra svigersønnens familie og ting, som jeg har lavet. Jeg har også syet juletræstæppet for mange år siden efter datterens ønske med hensyn til mønster og farver, kan ses HER.

kissers hjerte

Min nu afdøde søster var meget dygtig til at klippe og flette hjerter, og disse har hun lavet og sendt til os i Grønland – så det er mange år siden.

kissers hjerte 2

Og så er nogle, som jeg har syet indenfor de seneste år:

minihjerte

minihjerte 2Der var et væld af gavepakker, som de 2 store drenge delte ud med megen spøg og skæmt. Og jeg skal love for, at jeg er glad for mine gaver!

Og hundene, de 2 unge Diki og BeBe og den lidt ældre Bodil (som er trist og træt pga løbetid) enes så godt og havde også en dejlig aften. Så Diki sover meget i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *