Lige en lille smuttur til Nyborg efter vat!

vat

Der sendes mange puttetæppe-blokke ud for tiden til “monteringstanter”, der syr dem sammen og quilter til dejlige puttetæpper.

Jeg har et stævnemøde i morgen med 3 “tanter”, der skal have blokke, stof og mellemfor (vat) til flere tæpper – men så opdagede jeg, at jeg ikke havde store stykker vat nok. Så jeg kunne lige nå at køre til Nyborg for at hente noget hos Rita, der er den, der køber vat ind og klipper det i passende stykker, inden hun skulle af sted for at sy i sin klub.

Det er godt nok en stor pose fuld, hun har lavet til mig! Men meget praktisk med sådan en kæmpe stor stof-pose, der rummer 11 stykker mellemfor til 11 puttetæpper.

Diki fik lov at køre med, og vi fik vores sædvanlige tur på stranden ned til Storebælt, der hvor alle min barndoms sommerferier blev holdt. Sommerhuset, der nu er helårshus ligger nemlig få huse fra Ritas hus. Det er hyggeligt hver gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *