Sekskanter

Der er rigtig mange, der er blevet interesseret i det mønster, jeg bruger til at sy et tæppe med foldede sekskanter. Det er også meget charmerende, og jeg har tilbudt i en gruppe på Facebook “Patchwork for alle” at give oplysning om, hvor man kan købe mønsteret. Det gælder selvfølgelig også her på bloggen. Birgit, som har lavet mønsteret, har ikke butik mere, men hun vil stadig gerne sælge mønsteret, så jeg har fået lov at give hendes tlf. nr., så man kan bestille det.

Skriv en kommentar og bed om tlf. nr. til Birgit, så skriver jeg en mail tilbage.

Der er også kommet nogle spørgsmål vedr. syning af sekskanter + Hexagon Flowers = sekskant-blomster, det får mig til at gentage et par links, som interesserede kan bruge, når man skærer stof til sekskanter
– og Maria Harrits’ tutorial til at ri stof om sekskanter på en rigtig smart måde!

7 tanker om "Sekskanter"

 1. Hej Hanne . Jeg vil gerne bede om telefonnr.til Birgit som har lavet blomstertæppet.

  Venlig hilsen
  Jane Pedersen

 2. Hej Hanne.
  Jeg vil meget gerne have nummeret, da jeg har en del blomster liggende og er ved at være klar til sammensyning.
  Patchwork hilsen
  Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *