4. del af HANNEs sommer DHU

del 4

Færdig med 4. del: nye dele tegnet, klippet, stof limet på, samt x 2 syarbejde, hvor dele fra de foregående 3 uger er syet sammen.

Det er hyggeligt arbejde, men jeg undrer mig over, at der flere (set på Facebook-gruppen), der går helt galt i byen og laver for mange trekanter eller deler trekanterne i stedet for firkanterne. For det er så tydeligt beskrevet og vist på HANNEs blog hver fredag. Man behøver slet ikke at være øvet for at kunne gøre det rigtigt.

Det er beundringsværdigt, at Hanne i Vejerslev 2 x hvert år arrangerer sådan en leg med alle, der har lyst til at være med, og hun gør sig utroligt umage med at lave mønstrene sådan, at der ikke burde være noget at tage fejl af. F.eks. har jeg lagt mærke til, at hun ikke bruger “skæve” skabeloner, for hvis de bliver spejlvendt, så går det helt galt! Det er gennemtænkt – men man skal altså læse det, der står.

 

2 tanker om "4. del af HANNEs sommer DHU"

  1. Du har helt ret det er enkelt at følge Hannes vejledninger, og ja det er et stort arbejde hun laver for os to gange om året.
    Nyder at være en del af det
    Knus
    Winnie

  2. jeg er helt enig, det er meget nemt at forstå vejledningen, fordi hun både laver billeder og tekst, så selv som nybegynder kan man være med, jeg har været med nogle gange efterhånden og første gang jeg var med var mit aller første håndsyningsprojekt.
    Jeg synes det er så sjovt, og ja det er et kæmpe arbejde hanne lavet til os, så vi skal huske at nyde og glæde os over det – og det gør jeg – MEGET. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *