Der kan man bare se…

…hvad det kan føre med sig, når man begiver sig ud i medierne!

Den artikel, som Hendes Verden bragte om 3 kvindelige bloggere, hvoraf jeg var den ene , er årsag til, at jeg fik et uventet besøg af en mand, hvis kone, som også var patchworker, døde den 1. december.

Han havde læst artiklen og besøgt min blog, hvor han også havde læst min “Grønlandskrønike” og genkendt min omtale af de 3 skibe, der i 1971/72 frøs inde i Egedesminde (Asiaat).
Han opholdt sig også på Grønland, længere mod syd, på samme tidspunkt og har gemt en artikel fra Jyllands Posten om den usædvanlige begivenhed. Den artikel havde han taget kopi af – den har jeg jo aldrig set, for vi fik ikke aviser deroppe – og taget med til mig! Det var sjovt.
Pudsigt nok med et stort billede af de 3 store Atlantskibe side om side ved Atlantkajen, taget fra en vinkel lige neden for vores hus! Det var den udsigt, vi – ganske usædvanligt – kunne se hele vinteren og foråret frem til maj 1972, hvor isen brød op!

Han ærinde var derimod et andet: hans kone har efterladt sig en masse stof, UFO’er, bøger mm efter et langt liv som patchworker, og han ville høre, om vi kunne bruge noget af det i Projekt Puttetæpper?

Det kan vi selvfølgelig, og jeg er meget taknemmelig, fordi folk tænker på os. Men han ville nok ikke have kendt PP’s eksistens, hvis det ikke var for artiklen!

Nu kunne jeg vise ham mit arbejdsværelse med de forskellige arbejdsgange og hel- eller halvfærdige puttetæpper. Så ved han, hvad det drejer sig om.

Vi fik en hyggelig snak – vi har jo nogle ting til fælles i vores historie med en ægtefælle, der er død af kræft efter et langt forløb.

Så nu er det spændende, hvad der kommer ud af det. Det skal nok blive brugt, og bøgerne kan nogle tæppetanter få glæde af – jeg mangler ikke selv patchworkbøger 😉

5 tanker om "Der kan man bare se…"

  1. Ja Hanne, sådan noget er sjovt!

    For mig var det også sjovt, da min adventshilsen fra min søster kom. Der var bladet med Dig nemlig også i! Så det nød jeg også rigtigt, kan Du tro! Det var ligesom at få besøg hjemmefra. . .

    Hilsen herfra og kom godt over i det nye år! Og al mulig lykke for 2016! Hanne,CH.

  2. Jeg bliver så glad i låget ,når nogen ikke bare lader stå til , men tænker videre på hvordan ting kan gavne andre. Dejlig beretning. Godt nytår herfra.

    • Ja, sådan har jeg det også, Joan! Og der er heldigvis mange, der tænker på puttetæppeprojektet – og for øvrigt også Mødrehjælpstæpperne, i patchworksammenhæng – dejligt.
      I lige måde: Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *