Tæppetante-træf

I dag er det deadline for tilmelding til årets Tæppetante-træf i Projekt Puttetæpper. Det tegner rigtig godt, og vi bliver mindst lige så mange som sidste år, hvor der var 60 deltagere i Hejnsvig.

Noget af det spændende er, at der er flere nye med, både nogle som er nye i Projektet og nogle, som har været med i rigtig mange år og syet mange, mange puttetæpper, men som ikke har været til Tæppetante-træf før. Det glæder jeg mig meget til.

Det er dejligt at møde alle de entusiastiske patchworkere, og det er spændende, hvad de bringer med sig af puttetæpper!

Vi sørger for ophængning af færdige tæpper på forhånd, så der er noget at lade sig inspirere af, og efterhånden, som deltagerne ankommer med tæpper, har vi hjælpere, der sørger for, at der er navn på, og så bliver tæpperne enten hændgt op (så længe, der er plads) eller lagt på de veteranbiler, der har dagligt opholdssted i hallen – det ser altid meget malerisk og sjovt ud!

I år har vi en særlig attraktion, idet én af de dygtigste og mest maleriske undervisere og foredragsholdere vedr. patchwork gerne vil støtte vores gode projekt og kommer og viser “restetæpper” – som jo netop er en del af vores koncept – og fortæller om dem.

Det har i de 3 foregående år (første gang i 2013) været en dejlig og meget hyggelig oplevelse, så jeg glæder mig meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *