Håndsyning – langtids projekt

Jeg mangler ikke UFO’er – og det er dejligt med et håndsynings projekt, som ikke haster, men f.eks. kan tages med ud på terrassen!

hexagon quilt

Min “Hexagon Quilt” har foreløbig taget et par år, men det gør ikke spor. Nu har jeg syet 7 rækker sammen, og ganske som forventet vil jeg have 2 rækker mere. Jeg har “Hexagon Flowers” nok, de fleste har jeg byttet mig til i 2 forskellige SWAPs for nogle år siden og siden syet på de sorte foldede sekskanter.

hexagon quilt flere blokke

Nu er jeg i gang med de sidste blokke. Dejligt at sidde i haven, og Diki plejer at ligge på stolen ved siden af min!

6 tanker om "Håndsyning – langtids projekt"

  1. Hej Hanne!
    Når du en gang får tid, vil du så lave en vejledning om, hvordan du syr de søde foldede sekskanter?
    Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at præve.
    Hilsen
    Ingelise

    • Hej Ingelise. Det er et mønster, der kan købes, og dermed er der copyright. Men jeg har en aftale med Birgit Schou, Kjellerup, som har lavet mønsteret (rigtig godt mønster), som gerne sælger det, selv om hun ikke har butik mere. Jeg sender dig hendes tlf. nr.

  2. Hej Hanne!
    Først et forsinket tillykke med fødselsdagen. For ikke så længe siden lagde du billeder op af puttetæpper, der var et jeg blev forelsket i. Det var i blå farver og sildebens mønster der ligger en dreng med briller på det. Ved du hvor mønsteret er fra, jeg kan ikke lige regne ud hvordan det er syet sammen. Håber du kan hjælpe mig med at finde mønsteret.
    Hilsen Judith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *