Bunden opgave

Vi har modtaget 30 blokke, syet i Projekt Puttetæppers årsmønster 2016 Georgia, syet i blåt, grønt og hvidt. Det er iflg. afsenderen en begynder, der har syet blokkene, men hun har virkelig gjort sig umage.

montering af georgia

Ikke bare med at sy blokkene i hånden over pap, men hun har også vedlagt en plan og et billede, så man kan se, hvordan det er tanken at sætte det sammen!

Blokkene er i 5 bunker á 6 blokke, de 6 er syet af samme stoffer, de andre 4 x 6 er syet i samme hvide stof, men andre blå eller grønne.

Og det hele er pakket sirligt ind og mærket med tal, der passer til den medfølgende plan.

Det har vi ikke oplevet før – det er rørende! Og nu er jeg i gang med at trimme blokkene, så er jeg “monteringstante” til dette tæppe, og så kan det komme med på Træf i Odense og blive vist frem som årstæppe 2016.

3 tanker om "Bunden opgave"

  1. Jamen jeg tror da det er min mor der har været flittig der. Og jo den er god nok – det er hendes første tæppe nogensinde. Så spændende at følge den på vej mod færdig

    • Hej Tina – navnet passer, så det er rigtig nok! Det er fine blokke, og jeg arbejder med dem, så der skal nok komme billeder. Hils din Mor og sig tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *