Jeg er helt flad! …men meget glad..

…efter et særdeles travlt, men vellykket Træf for Projekt Puttetæpper.

Desværre fik vi en dårlig start, fordi Projekt Puttetæpper fik en dårlig placering på et meget lidt synligt sted bagest i udstillingshallen – og da vi “lever af” at være synlige, var det på mange måder en stor fejl. De borde og standvægge, vi havde bestilt, var heller ikke til stede, og der gik lang tid med at få det fremskaffet, så det var en skidt start.

Men det hjalp, da dørene åbnede, og tæppetanterne kom myldrene med MASSER af puttetæpper! De har jo tæpperne med hjemmefra, fordi de ved, at vi er der, og selv om de sukkede over, at vi var så svære at finde, lykkedes det, fordi de jo skulle have de store sække afleveret – og så i den varme!

patchwork klubben grenaa

Der kom en lille patchwork klub fra Grenaa med 17 tæpper! De var ikke tæppetanter, men det blev de lige på stedet!

På hele weekenden har vi modtaget 90 tæpper! 50 lørdag og 40 søndag (hvor der ellers ikke plejer at komme så mange). Det er simpelthen rekord!

Jeg har kigget de seneste år tilbage: på Træf i 2015 fik vi 26, i 2014: 60, i 2013: 53, i 2012: 26, og i 2011: 41.

Det er så bemærkelsesværdigt, at i 2015 og 2012 blev Træffet holdt i Roskilde, de andre år i Odense el. et sted i Jylland!

Jeg har ikke tænkt på den måde før, men det er nok en kendsgerning, at der er flere aktive tæppetanter vest for Storebælt! Så vi må håbe, det hjælper, når der nu kommer et julemærkehjem mere på Sjælland næste år.

Vi har haft så utroligt travlt med at modtage alle de tæpper, registrere og fotografere dem. Det er vist første gang på et Træf, at jeg kun har besøgt butiksområdet 1½ time, og kun haft pungen oppe én gang, for at købe en spraylim på messetilbud!

Men jeg mangler jo i hvert fald ikke stof af nogen art, for vi fik også en masse “toppe” og UFO’er til tæpper, som nu skal sys færdig, og ligeledes en masse stof. Heldigvis kunne vi på stedet dele en masse af det ud til “tanter”, der har taget det med hjem til at sy tæpper af. Der er 2 søstre fra Nordjylland, som hvert år kommer med en stor sæk med mange færdige tæpper, og når de afleverer den, siger de: nu skal der jo gerne fyldes noget i sækken, inden vi skal hjem igen! Og som noget af det sidste på Træffet kommer de så og vælger mellem det, vi har modtaget – det har vi meget sjov ud af!

Vi har også gode hjælpere, ellers gik det slet ikke, og nogle af dem tager også fra til at sy tæpper af.

Så alt det, vi kom med, og alt det, vi modtog, er nu i spil, og med hjem kom stakke af færdige tæpper, som skal afleveres – og det er der sørme også nogle hjælpere, der har tilbudt hjælp til!

Som noget af det allersidste på Træf hvert år er det uddeling af priser mm, og der bliver også trukket lod i Træf-blok-lotteriet, hvor jeg flere gange har vundet blokke til et tæppe. Det gjorde jeg ikke i år, selv om jeg deltog med 3 blokke, men der var et af tæpperne, der ikke var navn på, og så blev det med publikums velsignelse doneret til Projekt Puttetæpper!

træf blok tæppe doneret

Så nu er det på vej til Nordjylland for at blive syet til puttetæppe!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *