På farten i dag..

..til Hejnsvig. En stor del af det, vi sorterede i går, har jeg kørt ud til Birgith Lorenz i Hejnsvig, hvor der bliver oplagret indtil Tæppetante-træf 10. juni 2017.

Og Birgith havde 3 færdige tæpper, som jeg skulle formidle til et af julemærkehjemmene. Det er altid flotte tæpper, Birgith syr, men jeg synes nu, at disse er nogle af de flotteste, jeg har set.

Det ene tæppe har Birgiths 92-årige veninde Aase syet de 35 blokke til efter vores årsmønster 2016 Georgia. Aase har en meget flot farvesans:

1612-aase-nielsen-og-birgith-lorenzOg Birgith har quiltet og monteret tæppet med “Fix & færdig” / Quilt-as-you-go, så bagsiden er næsten lige så flot:

1612-aase-nielsen-og-birgith-lorenz-bagDe 2 tæpper, som Birgith selv har syet, er lige så flotte og monteret efter samme metode. Her er det første:

1612-birgith-lorenz-2 1612-birgith-lorenz-2-bagog her er det andet:

1612-birgith-lorenz-1 1612-birgith-lorenz-1-bagDe kan jo bruges som vendetæpper – det kunne jeg godt forestille mig, at børnene, der får tæpperne som gave, vil gøre!

2 tanker om "På farten i dag.."

    • Det har du fuldstændig ret I, Kate! Og når man så ved, at alt er syet af donationer, rester, tilbud! Aldrig noget indkøbt til formålet, og så er de perfekt syede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *