Projekt Puttetæppers “Mor”

Birgit Glüsing, som stoppede i styregruppen for 10 år siden, syr heldigvis stadig rigtig fine puttetæpper, og hun har sendt billeder af 4 fine tæpper.

Nogle af blokkene i dette tæppe var syet af hendes nu afdøde søster Marianne, som også var med til at starte projektet for 20 år siden, og da Birgit kendte hendes så godt, syede hun flere blokke og monterede og quiltede det, som hun regnede med, at det var planlagt.

Disse 3 tæpper har Birgit selv håndsyet og håndquiltet:

3 tanker om "Projekt Puttetæppers “Mor”"

  1. Jeg læste engang en artikel i “hjemmet” med de 2 søstre og deres engagement i /omkring puttetæpper. Det var min indgang til at det måtte jeg også, når jeg fik god tid og det har jeg nu !! Så min hverdag er tæpper og jeg er meget glad for ideen´ læser alt på “Sy en lap ” meget inspirerende. Dejligt at læse om, hvor mange der støtter op om det store arbejde, som der er til alle vores unge mennesker. Venlig hilsen Kate

  2. Tak Kate! Du skal bare sige til, hvis du vil være tæppetante! Du kan læse om det – og hele historien bag – her: http://www.puttetaepper.dk hvor der også er masser af billeder. Jeg kan fortælle dig noget om, hvad det vil sige at være “tæppetante”, men du kan også læse om det under “Om puttetæpperne”.
    Det skulle glæde mig, når du har tiden, og du bestemmer selv hvor lidt eller hvor meget, du vil engageres.
    Hilsen Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *