Et lille klip fra Auschwitz-aftenen i TV Syd

TV Syd bragte et lille indslag om arrangementet i går aftes i Christians Kirken i Fredericia og et lille interview med Arlette Andersen, taget før det gik i gang.

Der var jo mange mennesker i den fyldte kirke, men jeg kan sjovt nok skimte mit eget “hvide” hoved oppe på 1. række til venstre, ved siden af (ligeledes hvidhårede) Arlette og hendes familie.

Se indslaget og HER.

2 tanker om "Et lille klip fra Auschwitz-aftenen i TV Syd"

  1. Tak for at du viser det. Jeg må dog slukke, jeg har et traume omkring krigen, min far var gestapofange, og det har sat sig dybe spor i mig.
    Men det er vigtigt vi ikke glemmer.
    Dog tænker jeg på, at de soldater der har været i krig på Danmarks vegne, i vores nutid. Dem tager vi ikke godt nok vare på.
    Jeg ved at der var mange ting til rådighed for frihedskæmperne, fra 2. Verdenskrig, hvorfor overgik de ikke til disse soldater, der var mange huse og gårde. Min far var i en årrække landsformand inden hans død.
    Ja du fik lige trykket på en “knap” for mig.

  2. Jeg kan godt følge dig, og netop derfor er det vigtigt ikke at glemme. Jøderne var et helt kapitel for sig selv, som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet.
    Der sker heldigvis nogle ting mht de soldater, der har været udsendt i krig på Danmarks vegne, selv om det kom meget sent i gang. Jeg har selv kendskab til én, der har store ar på sjælen efter Bosnien.
    Der er f.eks. et veteranhjem her i Fredericia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *