Kaos eller system

Jeg skulle have taget et billede, før jeg begyndte at flytte om på blokkene – men det glemte jeg.

Nu har jeg flyttet rundt, så der er lidt harmoni, det så ærligt talt komplet kaotisk ud, indtil jeg fandt en slags system.

Blokkene er syet tilfældigt – med vilje  – med de farver, der er i det gennemgående stof, det mørke med små farvecirkler. Og med forskellige rester. For det er jo idéen i “blok-tæpperne”, som mange forskellige syr blokke til efter årsmønsteret af deres rester.

Tæppet skal være færdigt til Håndarbejdsmessen i Lillebælthallerne næste weekend, hvor vi sælger mønsteret – årsmønster 2017 “Musetrappe” – jeg synes, det er et godt mønster, og det er sjovt at sy efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *