Puttetæppe 2017

Fint vejr til morgenfotografering – solen er ikke kommet om på den side af huset, og det er lyst og stille!

Se her er det første puttetæppe, syet med 2017-mønsteret “Musetrappe”, som jeg blev helt færdig med i går aftes.

Tæppet og flere løse blokke kan ses på Håndarbejdsmessen i Lillebælthallerne fredag – søndag 17. – 19. marts, hvor Projekt Puttetæpper er med i Inspirationshjørnet, og hvor vi også sælger mønsteret. Meningen med mønsteret er – og har været nu i 20 år – at man kan sy så mange blokke, man har lyst til efter mønsteret, af sine rester, og sende dem til os. Så bliver de syet til færdige tæpper af nogle af tæppetanterne og derefter givet til børn på julemærkehjemmene i DK. Man er selvfølgelig også meget velkommen til at sy et helt tæppe, eller en “top” = oversiden af et tæppe.

Vi håber at møde mange søde mennesker de 3 dage og sælge mange mønstre, som vil føre til mange blokke = mange tæpper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *