Jeg nåede det hele i dag!

Det har godt nok været en dag, hvor meget skete – Morgentur med Diki som sædvanligt, kl. 10 frisør for at blive klippet, kl 10.45 på Depotgården, hvor der var et par tæpper, der skulle fotograferes, før jeg kunne sy på lukkekanten på mit medbragte puttetæppe, frokost i caféen kl. 11.45.

Kl. 14 hentede jeg mit ur og mit armbånd hos guldsmeden (nyt batteri og lille reparation), inden jeg kørte hjem og hyggede lidt med Diki og lukkede posten op = garn til Marysvøb, inden jeg gik ind til naboen, der holdt fødselsdag med kakao, kaffe, boller, drømmekage, roulade med jordbær og flødeskum og småkager.

Og nu i aften faldt jeg så i søvn over sytøjet og TV, det frisker med ½ time på øjet.

Jeg blev færdig med lukkekanten på det første puttetæppe med det nye mønster 2017 “Musetrappe”, som jeg har syet blokke til siden 1. februar. Håndsyet! Det blev syet sammen i søndags, fik kanter på og blev quiltet i går. Lukkekanten blev maskinsyet på i går aftes og sømmet i hånden i dag. I morgen bliver det fotograferet.

Og så er det klar til at vise frem, når Projekt Puttetæpper deltager i Håndarbejdsmessen i Lillebælthallerne i Middelfart fredag, lørdag, søndag.

Det glæder jeg mig meget til.

Jeg var meget heldig med garnet til Marysvøbet / Det hele Kongerige / Hapshawl’et (kært barn har mange navne), som jeg har lovet at strikke til en baby, der ventes til september.

Jeg bestilte 8 nøgler Regia uld/silke hos MARKNO á 59 kr., og så fik jeg en mail fra Marianne, at det garn bliver solgt ud, så der var mængderabat på, nemlig 40 kr pr nøgle ved 10 nøgler, så hun havde lige ændret min ordre, så jeg fik 10 nøgler for 400 kr i stedet for 8 nøgler for 472 kr! Sikke en flot service. Og det er bare så utroligt lækkert. Så jeg glæder mig meget til at strikke det. Det er det 4. af slagsen, jeg strikker, her er det sidste, 

 

2 tanker om "Jeg nåede det hele i dag!"

  1. Du er da et typisk eksempel på de pensionister, der altid har travlt. Det er imponerende, hvad du når! Fantastisk. 2017 puttetæppet, som du har syet er utrolig flot, du har en sikker sans for god farvesammensætning. Mange hilsner fra Hanne

  2. Det har du nok ret i, Hanne Wolf! For mig er det dejligt, at jeg har meget at lave!
    2017 puttetæppet er blevet meget beundret på messen i Lillebælthallerne, og mange har bemærket mit mod og måske frækhed med farverne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *