Ingen tid til at blogge!

Det går jo ikke! Men jeg har haft så travlt de sidste 3 dage, at der ikke har været overskud!

I går var jeg i Horsens, hvor jeg hentede alle tæpper fra den udstilling, vi har haft på Plejecenter Nørrevang. Både beboere, besøgende og personale har været meget glade for alle de flotte puttetæpper, vi udstillede. Og gruppen, der syr patchwork der, hjalp med at tage tæpperne ned og pakke dem sammen. Ovenikøbet gav de kaffe og hjemmebagt til både mig og 2 patchworkere fra min gamle patchworkgruppe Vitus Bering Quilterne, som i sidste øjeblik var kommet for at se udstillingen. Den ene havde 3 flotte tæpper med til mig, de 2 syet af skjorter – det elsker jeg!

Er de ikke flotte?

Jeg nåede hjem tidligt nok til Diki’s og min tur, før jeg skulle til spisning i Fælleshuset, hvor det gik som ofte før: nogle går hjem kl 20 – fordi de skal se håndbold! Andre – den hårde kerne? – bliver siddende med vores rødvin, eller hvad vi nu drikker, og snakker om alt mellem himmel og jord. Det er utroligt hyggeligt, og jeg var først hjemme hos mig selv kl 24!

Formiddagen fløj af sted med opringninger fra tæppetante, der ville melde til Tæppetante-træf, som vi sendte indbydelse til tirsdag aften! Og med at pakke alle tæpperne ud og lave adresseliste til det julemærkehjem, der skal modtage dem. Jeg kan mærke i skuldrene, at jeg har håndteret tæpper 2 dage i træk!

Jeg har også redigeret billeder af både tæpper og forskellige donationer af stof!

Vi er så heldige, at det kan lade sig gøre, at nogle tæppetanter henter donationerne, eller at giveren kommer til nærmeste tæppetante, så sparer vi penge til porto – vi vil hellere bruge pengene på stoffer!

Men det skal jo organiseres, billeder skal behandles osv., og så får jeg ikke ret meget tid til at sy selv 🙁

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *