Dejlig møde-dag i styregruppen

Styregruppen i Projekt Puttetæpper holdt møde i dag – som sædvanligt hos mig, da det er mest centralt.

Det var et godt møde, hvor vi ikke kun fik detail-planlagt Tæppetante-træffet, som vi netop nu har sendt invitationerne ud til. – Og det strømmer ind med tilmeldinger, allerede i dag! Det er dejligt, og vi glæder os også!

De fik lov at smage mit langtidshævede grydebrød, som jeg er blevet ret begejstret for: dej lagt i går aftes kl 18, dejen “foldet” kl 6.15 i morges, hævet i 2 timer og sat i ovnen kl 8.15, færdigbagt 9.00. De kunne også godt lide det svampede brød med den meget sprøde skorpe! Og til frokost havde jeg lavet rygeost-salat, den var også populær! (Jeg kan spise den med ske!)

Tæppetante-træffet er lagt i rammer, rollerne fordelt, jubilæumstæpperne er færdige eller undervejs, og tidsrammen er på plads.

Og så brugte vi en hel del tid på at finde stof til vores seneste “skøre” idé (den er altså lidt skør, når man tænker på, hvor meget vi ellers vil lave) – nemlig en Sampler med årsmønstrene fra de seneste 10 år. Ved 10-års jubilæet blev vi overrasket af 2 tæppetanter, som havde syet en Sampler med mønstre fra de først 10 år:

Vi gik på jagt i mit + Projekt Puttetæppers stoflager – de andre synes, jeg har meget! – og fandt helt andre farver, som vi alle 3 kunne lide, og delte de 10 mønstre imellem os. Det bliver meget spændende. Vi tror ikke, vi når at bliver færdige til Tæppetante-træffet, men vi fejrer også det 20 års jubilæum på Dansk Patchwork Forenings Træf i august. Og målet er, at der skal Sampleren udstilles sammen med de 21 jubilæumstæpper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *