Puttetæppe-billeder!

Det er helt utroligt dejligt at modtage 130 puttetæpper, som vi gjorde i lørdags! Men der hører et stort billed- og logistik arbejde til efterfølgende!

Og det er i gang nu: billederne redigeres, og navne sættes på. Ikke kun navn på den, der har syet tæppet, men også  den evt. anden person, der har monteret og quiltet! Og donorer/sponsorer af stof og vat skal også med. Så det er et helt puslespil.

Det kommer til at tage et par dage, men det gør ikke noget, De først billeder, af de tæpper, der blev sendt med 2 tæppetanter til Kildemose i Ølsted, er lagt ud på Projekt Puttetæppers egen hjemmeside samt på Facebook.

Her ét af dem, syet af Birthe og quiltet og monteret af Birgith – flot samarbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *