Billeder igen – igen

Så sidder jeg igen med billedredigering! Også af puttetæpper! Efter at jeg har været på Kreativ Midsommer Messe i Korsør, hvor Projekt Puttetæpper også havde en stand.

MEN denne gang var jeg bare gæst – for tæppetante Lisbeth Adrian, Køge, har for 2. år i træk repræsenteret vores dejlige projekt og står for både modtagelse af tæpper og salg af mønstre mm – så Karin og jeg var bare gæster denne gang. Vi kørte sammen med 3 andre tæppetanter derover i morges i dejligt vejr. Og det var dejligt ikke at have ansvar og forberedelser!

Lisbeth havde arrangeret en flot stand, og allerede fra morgenstunden havde hun taget imod mange fine tæpper. Men selvfølgelig kunne jeg lige så godt fotografere de modtagne tæpper, inden vi drog hjem igen, så kan Lisbeth tage billeder i morgen af de tæpper, der kommer senere.

Det er et flot sted, messen har til huse, i Korsør Kulturhus, en smuk gammel skole. Og der var myldrende mange mennesker!

2 tanker om "Billeder igen – igen"

  1. Kære Hanne !
    Jeg følger dig stadig, men er lidt sparsom med mine dumsmarte bemærkninger. Elsker tæpper i stærke farver, bekymrer mig når dine nærmeste har problemer og griner når Diki tager fusen på dig. Du skriver bare så godt. Jeg ved du er på “fjæsen” altså Facebook , og der er der godt nok mange der ikke mestrer det danske sprog – men de skriver alligevel ? Nå, klokken er mange, men jeg følger dig med glæde. Klap Didki!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *