Så blev der tid til Diki!

Det har været et par travle uger med Tæppetante-træf og messe i Korsør, med masser af billeder til følge! Men det vil jeg gerne, det er sjovt, og det er spændende at lægge alle de flotte billeder ud på Puttetæppers hjemmeside!

Men Diki trængte altså til en kærlig hånd! Det får han hele tiden – men han trængte til at blive vasket! Og før man vasker sådan en pels, skal den børstes/strigles godt igennem, for der er altid filter i underulden, og hvis man vasker dem uden at de er redt ud, så filter de endnu mere.

Så i dag er han blevet børstet og friseret, og de værste filter, som jeg ikke kunne rede ud, er klippet igennem på langs, så kan jeg komme igennem. Han er ikke glad for det, men sjovt nok sidder han helt stille, når jeg klipper med den skarpe frisørsaks!

Så blev han vasket, det er han blevet bedre til, det varme vand under bruseren er rart, han bliver vasket med en god hundeshampoo først og derefter skyllet med conditioner, det dufter dejligt. Til gengæld er jeg “helt færdig”, ondt i ryggen og våd af sved!

Efter grundig frottering gik han helt bersærk og rullede sig på det ru gulvtæppe i entréen, og så gik vi tur i det dejlige solskinsvejr, som tørrede ham, inden vi var hjemme igen.

Efter en lille lur, blev han børstet igen, denne gang gik det nemmere.

Og nu er han både lækker, blød og dufter godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *