Skønhed

Jeg er ikke særlig god til roser – og min jord er heller ikke! Men det lykkes sommetider for mig med krukker!

Disse sart udseende skønheder kan jeg slet ikke stå for!

4 tanker om "Skønhed"

 1. Kære Hanne.
  Som en “rose” selv -, : – ), må jeg jo kommentere på dette indlæg.
  De er meget smukke og forstår godt du nyder……
  Selv har jeg jo her på 1. sal kun en altan, men købte sidste år en rose i blomst i potte, og håbede på, den kunne overleve, og bringe flere roser frem i år Og jo, een blomst er sprunget ud og flere på vej, så jeg er tilfreds,
  Så jeg nyder også………
  Fortsat god sommer fra Diana ROSE

 2. Så smuk – billedet fik mig til at snuse, som om jeg kunne dufte denne skønne rose gennem pc’en. – At man kan opføre sig så dumt, men jeg elsker duftende roser, og bliver så skuffet når der ingen duft er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *