Overskyet lørdag

Underligt at vågne til en diset dag med fin fugt i luften, men det gjorde ikke noget.

Vi kørte til Malaga og besøgte den Flotte Catedral, hvor familien havde været før. I mellemtiden har Christian anskaffet sig et rigtig godt kamera, og at han er god til at bruge det, kan ses på følgende billeder (minimeret af mig til skærmbrug):

Foto: Christian Schrøder

Foto: Christian Schrøder

Foto: Christian Schrøder

Foto: Christian Schrøder

Foto: Christian Schrøder

Foto: Christian Schrøder

Utroligt smukt!

Efterfølgende shoppede vi lidt – uden at købe noget, men Christina kigger på små rygsække – og har set mange! Nu var solen og varmen kommet igen, så det var tid til is-kaffe = Dunkin Coffee med forskellige donuts, uhm lækkert!

På vejen hjem købte vi ind i vores yndlings supermarked til aftensmad hjemme, bl.a. en anden slags Sangria, Serrano skinke og melon, salat, tomater, Mozarella og disse helt vidunderlige kæmperejer, som jeg meget gerne piller til alle:

Foto: Jan Schrøder

Senere kørte Christian og hans Far en tur for at tage landskabsbilleder omkring “vores” domicil:

Foto: Christian Schrøder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *