Shopping

Selv om det er meget varmt at gå inde i byen, har vi været på shopping i Malaga både i går og i dag – vi forsøger at komme derind, når det ikke er alt for varmt, men det svært.

I går var vi på havnen, hvor der er meget flot med lystbåde og store krydstogtskibe, samt masser af butikker og restauranter af enhver slags.

Der er svalt i butikkerne, så det gjorde ikke så meget, at begge de unge mennesker prøvede sko i et par timer! Det var nu kun Christian, der fandt nye sko.

Men vi fik alle lækker frokost:

Senere gentog Christian og Christina succes’en fra for 2 år siden, hvor de fik en tur på Seg Way – hold da op, de var rutinerede i forhold til resten af holdet, de deltog med!

Der var nogle stive ben, kunne vi se fra vores plads udenfor en lille café, hvor vi drak kaffe.

Efter deres tur var vi inde i en lille (troede vi) butik, som Christian havde spottet (bag Christina på øverste billede). Det viste sig at være en stort spillehal og butik for nørder indenfor spil, figurer mm til diverse serier og film. Vi var nær aldrig kommet derfra! Men det var en gratis omgang, for priserne var helt vildt høje!

Og i dag fik vi “piger” alle 3 købt lige præcis den taske, vi drømte om og har kigget efter på alle vore shoppingture! Det lykkedes i det kæmpestore indkøbscenter El Corte Inglés i Malaga, hvor der er indkøb og meget store rabatter i øjeblikket.

Så det blev til mærkevarer: en lille sort GUESS læder backpack til Christina, en Calvin Klein læder taske + pung i mellemblå til svigerdatteren (det var liige den, hun ønskede sig i fødselsdgsgave!), og en mørkeblå Michael Kors læder skuldertaske til mig! Uha, uha, sikke priser, hvis der ikke var rabat på!

Nu skal vi kun shoppe lidt specialiteter – mandler, oliven, olie og den slags + i sidste øjeblik på mandag frugt og avocadoer.

2 tanker om "Shopping"

  1. Kære Hanne.
    jeg sender lige en liste over de tasker jeg ønsker mig – smiler.Vidst godt jeg ikke er med – så måtte jeg også købe en ekstra kuffert – mindst.
    Hyg jer. Knus fra Diana

  2. Uha ja, det vat fristende – og vi har set flere i dag, dog i en anden prisklasse! Vi har en ekstra kuffert med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *