Overspringshandlinger!

Uh hvor er det træls! Jeg vil så gerne sy og har 2 dejlige projekter på bordet til maskinsyning og 1 til håndsyning. Det sidste skifter jeg med i forhold til strikning, men de 2 første er lidt vigtige, fordi jeg har deadline på dem!

Og hvordan kan det så være, at jeg ikke kan “tage mig sammen” og sætte mig til maskinen? Eller ikke kan koncentrere mig?

Jeg har rekord mange overspringshandlinger i løbet af dagen! Telefonsamtaler, vande blomster, strikke, kæle med Diki, drikke kaffe….. ikke mindst pc’en?

Jeg har da fået det ud af det, at jeg er blevet færdig med min “LIDO”-trøje – den er vasket, tog meget lang tid om at tørre, fordi garnet er bomuld og hør. Jeg har også strikket de 2 snører, der bruges som lukketøj, de skal bare lige sys i, det tager 2 minutter, og så skal den studset lidt for hæftetrådenes ender. Den er blevet rigtig, rigtig god!

NU. tilbage til symaskinen!

3 tanker om "Overspringshandlinger!"

  1. Hvorfor tager din lido lang tid om at tørre, ved du ikke at strik skal tørre med så lidt vand i sig, her i huset bliver al strik slynget på 1400 omdrejninger, min maskine kan ikke slynge højere. Jeg vasker al strikketøj på ✋Vaskeprogrammet, det slynger på 900 og derefter sætter jeg den på 1400. Og så tørrer det hurtigt. Jeg glatter det med hånden, så bliver det pænt. Det tørrer på badeværelsesgulvet, her er der varme.

  2. Hej Lykke – jeg har selv opdaget, hvad jeg har gjort forkert: der står faktisk i opskriften, at man skal centrifugere kraftigt, sådan at så meget vand som muligt bliver slynget ud.
    Jeg maskinvasker altid strik på uldvaskeprogram og slynger, men det er første gang, jeg strikker i dette garn, så jeg var for forsigtig. Når selv Hanne Falkenberg skriver, det kan tåle maskinvask med mildt vaskemiddel + centrifugering, så kan man!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *