Jeg samler sammen

I forgårs blev jeg færdig med endnu en lukkekant! Denne gang på et sengetæppe til en seng på Julemærkehjemmet Liljeborg:

Et meget flot tæppe, som Ulla i Smørum har syet og afleveret til Projekt Puttetæpper, hvor Laila har quiltet det på long-arm-maskinen på Depotgården, og jeg har sluttet af med lukkekanten.

Jeg samler sammen i disse dage – i går fik jeg endnu en lukkekant syet på et super flot puttetæppe (for mørkt til fotografering – det kommer senere). Foruden de 48 puttetæpper, som styregruppen er ved at samle sammen til indvielsen af Liljeborg, har jeg lovet at fortælle om og vise puttetæpper i Hannerup Kirke her i Fredericia. Det gør jeg meget gerne, og der er altid stor interesse for projektet og de flotte tæpper.

Derefter – i februar tror jeg – kører jeg en tur til Kollund for at aflevere en stor stak tæpper på Fjordmark.

Et led i indsamlingen er en tur til Hejnsvig på fredag, hvor 2 syveninder og tæppetanter har MANGE tæpper færdige – dem er jeg spændt på at se!

Jeg kommer aldrig til at kede mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *