Nytårsaften med en lukkekant og en lidt utryg Diki.

Diki blev lidt utryg i går aftes, da det bragede løs – ikke bange, men usikker, og han skulle i hvert fald ikke ud i haven og tisse, som jeg kunne se, at han trængte til. Hver gang, jeg syntes, der var en pause i bragene, lukkede jeg døren op for ham – men så kom der selvfølgelig lige et brag igen, og så skulle han ingen steder. Det lykkedes hen på aftenen, hvor der var forholdsvis roligt, så jeg gav ham snor på (det giver ham tryghed) og fulgte med ham derud. Da det blev rigtig voldsomt lige efter kl 24, var han faldet til ro og halvsov ved siden min stol. Men hvis jeg rejste mig, fulgte han med mig! Først ved 1-tiden gik han ud igen, og så gik vi i seng. Men han var vågen flere gange i løbet af natten og skulle ud – så det blev en lidt urolig nat.

Og jeg skulle lidt tidligt op, for der flages i dag pga fødselsdag, min flaghejsningsmakker har fødselsdag, og vi mødtes kl 9 og fik med nogen møje flaget op.

Jeg havde ellers en hyggelig aften med lidt god mad og rødvin, jeg kan sagtens hygge mig med mig selv! Og der var god underholdning i TV, jeg så både Styrmand Carlsen og Cirkus revyen, jeg kan hygge mig og grine godt af begge! Og så fik jeg syet lukkekant på et dejligt puttetæppe, den slags arbejde egner sig godt som beskæftigelse til god underholdning.

Jeg nyder at gøre sådan et restetæppe færdigt (som en anden har syet og Laila har quiltet). Det er så smukt i farverne, og jeg elsker, når man kan få noget lækkert og smukt ud af en bunke rester i enkle former!

En god måde at afslutte 2017 på!

4 tanker om "Nytårsaften med en lukkekant og en lidt utryg Diki."

  1. Godt nytår! Det lyder hyggeligt. Vi var hos en af døtrene og der var drøn på. Mange små børn = meget larm. Hunden var med og han opførte sig SÅ godt. Han har lært at krudt og raketter ikke er noget man skal tage sig af. Nu vil jeg gå ud og rense postkassen fri for creme/barberskum eller hvad det nu er. Den trængte vist lidt i forvejen. Igen: godt nytår!

    • Også godt nytår til dig! Helsigvis havde jeg ikke problemer med hverken barberskum eller hærværk i år. Det første år, jeg boede her, blev min postkasse sprængt, mens jeg var hos en af mine naboer. Men ellers har der ikke været noget. Jeg tror godt, at folk ved, det er ældre mennesker, der bor her, og så er det jo en lidt afsides liggende flok huse, det betyder nok også noget.

  2. Godt nytår til dig og Diki.
    I mange år sad jeg alene hjemme med to meget bange og forstyrrede hunde. De senere år har jeg været sammen med naboer, og først tog jeg begge naboens piger med hjem kl. 12, senere kun den yngste, men de to sidste år har jeg været med hele vejen. Den yngste er dog stadig ikke helt tryg ved nytårsfyrværkeriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *